I el descans de juliol em va portar a Menorca...


Necessitava un espai obert on deixar anar la ment, inhalar aire revitalitzador i donar-me espais per mirar sense jutjar. A prop de mar diuen que els ions negatius energitzen qualsevol esperit estressat, i dono fe, és ben veritat.


I si, he descansat, i l’Artemisia i jo ens hem donat un respir, i hem llegir, ens hem banyat a mar, hem conduit per carreteres secundàries, hem contemplat a l’infinit... Us podria fer un munt de recomanacions de la illa, però a la volta, aquest és un blog sobre Art i Cultura, i per tant, la meva llista de recomanacions no pot ser un altre que aquesta. Si visiteu Menorca aquest estiu no us perdeu:


Exposició a-illarts situada dins de La Mola. Aquesta fortalesa militar pots visitar-la o no (tot i que arquitectònicament és perfecte i només per això mereix la visita), però el que és fantàstic és l’expo de diferents artistes locals de qualitat exquisida. Pintures i instal·lacions delicioses. Permeteu-me tres noms, els meus favorits: Anna Carreras, Virgia Barber i Zulema Bagur.


Es pati, cocktail-Art Bar (Maó) una galeria d’art-bar de copes amb un ambient fantàstic amb copes de nom Dalí, Picasso o Goya entre d’altres. I perdoneu que em solidaritzi, però és que un lloc tant bonic ubicat dins un barri de poc “pedigrí” que m’alegro de què hagi gent valenta amb ganes d’oferir excel·lents propostes a “les afores” com ens passa a l’Artemisia i a mi, en serio, no val la pena perdre’s una bona nit pel fet de no agafar el cotxe perquè fa mandra anar a “les afores”...


Ciutadella i el seu Street Art tot passejant pel casc antic. És genial trobar-se tot d’una senzilles i alhora boníssimes obres d’art al ben mig del carrer. Una de les artites participants, Marta Mañes, deia “Es una forma de sorprendre la gent i treure-la de la negativitat que ens ofereixen cada dia les noticies. La realitat no la podem canviar, però si podem començar a fer gestos per dirigir-nos a una altra banda. Podem canviar si volem” Doncs si! Cada un dels artistes aconsegueix el somriure dels espontanis espectadors, només per això, Street Art ja val tot la pena!


La casa-taller de la pintora Marianela Gallardo en un racó preciós de Ciutadella. I si tens la sort de poder parlar amb Marianela i que t’expliqui la seva història, arrodoniràs la visita del tot.


I el meu millor descobriment, LUA un duet de dues noies que toquen a son de bossa nova, fados i música mediterrània. A estas las tengo que fichar para Artemsia, estoy en ello, us encantaran!!!


En fin, que torno “on fire” completament, i si voleu, ens podem veure a Artemisia fins el dia 12 d’agost on podeu tafanejar en el PETIT MERCAT D’ART i visitar l’expo DESCOBREIX QUE ES ARTEMISIA. Les tres darreres setmanes de l’estiu, festa de nou, més o menys, estarem a tope programant la propera temporada.


http://www.fortalesalamola.com/

http://www.espati.es/

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=KBdrtuOSrb0 (jo vaig veure una altre actuació però son elles, i son boníssimes!)

0 views0 comments

JOIN OUR NEWSLETTER     The latest news from Artemisia directly in your inbox.

Connect with us

  • Instagram
  • Facebook
  • YouTube
  • LinkedIn
  • Spotify - Gris Círculo